vrijdag , 22 maart 2019
Home » Geen categorie » Grote Clubactie

Grote Clubactie

Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.. De hulp van onze leden is daarbij onontbeerlijk en wij vragen uw medewerking. Ons doel dit jaar is € 1500,– . Dit bedrag willen we besteden aan de aanschaf van een evenemententent die gebruikt kan worden tijdens de verschillende evenementen die we jaarlijks organiseren. Het aanschaffen van een eigen evenemententent bespaart  de vereniging uitgaven aan huur en verhoogt de uitstraling van de diverse evenementen.

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Wat is de bedoeling?
Wij willen de verkoop van de loten eenvoudig houden, en zo weinig mogelijk beslag leggen op uw vrije tijd. Daarom hebben we gekozen om onze actie online te houden. Je ontvangt twee e-mails van ons:

  1. Op zaterdag 16 september de eerste mail met daarin een link om snel en eenvoudig loten voor u zelf te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van uw rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.
  2. Op zondag 17 september de tweede mail met daarin een link naar onze online verkooppagina. Stuur deze mail door en nodig je familie, vrienden, buren, kennissen en collega’s uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.