donderdag , 12 december 2019
Home » Geen categorie » Meerijden door rijdende leden in de lessen

Meerijden door rijdende leden in de lessen

Binnen de rijvereniging “PSV Westerbork” is het mogelijk om als rijdend lid mee te rijden in de huidige bestaande lessen op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag avond. Dit geldt zowel voor de rijdende lessen als de men lessen. Echter zijn hieraan wel een aantal regels verbonden. Deze zullen hieronder worden beschreven:

Algemene regels:

  • Het meerijden in een bestaande les is alleen mogelijk indien de ruiter/menner rijdend lid is.
  • Het meerijden in de bestaande les is alleen mogelijk indien er ruimte is in de les waarin je wilt deelnemen (met een maximum van 5 ruiters bij de rijdende lessen en een maximum van 4 menners bij de men lessen).
  • Opgave en registratie voor het meerijden in een les vindt plaats bij de coördinator van de betreffende dag waarop de ruiter mee wil rijden.
  • De kosten voor het eenmalig meerijden bedragen €7,50 per uur. Dit bedrag wordt gelijktijdig met de kwartaalcontributie via automatische incasso geïnd.
  • Indien blijkt dat de huidige ruiter/paard niet aansluiten op het niveau van de groep waarin hij/zij mee lest, kan de instructeur besluiten dat het niet mogelijk is om opnieuw deel te nemen aan deze les. In dit geval zal samen met de huidige coördinator moeten worden gekeken of er een mogelijkheid is om mee te rijden in een andere groep.
  • Het eenmalig meerijden in de lessen is mogelijk tot een maximum van 2 keer per maand. Wil men meer dan 2 keer per maand gebruik maken van het meerijden in een les, dan dient de ruiter “lessend lid” te worden van de vereniging.