woensdag , 25 april 2018

Inhaalles

Officieel zijn er komende week, week 13, geen lessen (zie jaarkalender). Echter tijdens de strenge vorst hebben de menners voorgesteld om de les te laten vervallen en in te halen in week 13. Ook een springles is uitgevallen. Om deze reden zijn er dinsdag- en woensdagavond de reguliere menlessen en donderdagavond de springles. Lees meer »

Uitslagen leden week 45 2017, week 2 en 3 2018

Week 45 Judith Werkman heeft voor de Borkerruiters haar debuut met haar paard Hollywood gemaakt in Beilen. In de klasse M1 dressuur reed Judith Hollywood met 212,5 en 193,5 punten naar de eerste en tweede plaats. Week 2 Judith Werkman heeft afgelopen week goede resultaten behaald. Met Golden Lita C reed Judith haar debuut in de klasse L2 in Beilen. ... Lees meer »

Bak Bezet, geen vrij rijden!!!

De rijhal is niet beschikbaar voor vrij rijden op de volgende dagen: Donderdag 28 december van 12.00 uur tot 18.00 uur (Prinses Margriet Manege) Vrijdag 29 december vanaf 19.00 (uitzetten vaardigheid voor oliebollentoernooi) Zaterdag 30 december  tot 16.00 uur (oliebollentoernooi) Lees meer »

Koetsiersbewijs 2017, vrij rijden op de zaterdagen!

Beste leden, De cursus voor het menbewijs/koetsiersbewijs is weer gestart! Jacob Vrieling geeft elke zaterdag weer les aan een aantal cursisten. Daar het weer nu slechter wordt zal er vaker binnen gereden worden. Vandaar dat op de zaterdagochtenden van 10.00 tot 11.30 uur de rijhal tot hun beschikking staat. Lees meer »

Uitslagen leden week 43 en 44

Week 43 Jessica Kinds reed in Beilen met haar paard Carenza tijdens de indoor Tuigpaarden en Hackney avond. Ze werd in de damesrubriek 3e , met de rubriek onder het zadel werd Jessica 8e. Judith Werkman reed dit weekend in Bronneger met haar paard Guance in de klasse Z2 dressuur. Judith won overtuigend beide proeven met 67,65% en 70%. Week ... Lees meer »

Meerijden door rijdende leden in de lessen

Binnen de rijvereniging “PSV Westerbork” is het mogelijk om als rijdend lid mee te rijden in de huidige bestaande lessen op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag avond. Dit geldt zowel voor de rijdende lessen als de men lessen. Echter zijn hieraan wel een aantal regels verbonden. Deze zullen hieronder worden beschreven: Algemene regels: Het meerijden in een bestaande ... Lees meer »

Verslag strandrit Callantsoog op 7 en 8 oktober

Dag 1 Het was zaterdagmorgen 8.58 uur toen wij (Manon, Rolien en Vera) vertrokken uit Orvelte. Om 11.15 uur kwamen wij aan bij manege Noot in Callantsoog, toen we allemaal waren gearriveerd gingen we gezamenlijk lunchen. Rond 13.00 uur gingen we naar het strand, gelukkig was het droog. De ouders waren al snel vertrokken naar de strandtent… Na een paar ... Lees meer »

Kennismaken met leden

Henk van Hoof – Lid van PSV Westerbork sinds: Ik schat ± 1996. We zijn in 1990 in Witteveen komen wonen en onze droom was altijd een Fries, die wens kwam in 1991 uit met de aankoop van een enter, Viola. Karen en de kinderen reden toen paard op de Prinses Margriet manege. Ik vermoed rond 1996, zijn we begonnen ... Lees meer »

Grote Clubactie

Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.. De hulp van onze leden is daarbij onontbeerlijk en wij vragen uw medewerking. Ons doel dit jaar is € 1500,– . Dit bedrag willen we besteden aan de aanschaf van een evenemententent die gebruikt kan worden tijdens ... Lees meer »